There is a special place in Hell, for bloggers...

Nu er 16 altså for grådigt.

Stenede på Facen og så dukkede det op i mit feed. Else Marie Pade er død.

Modstands kvinde og musik pioneer -og anerkendelsen af hende som fortræffelig komponist kom sent. Mod, mod og tålmod. (Jeg håber at lærer det hele.)

Du kan nu inddeles i en af de to følgende kategorier: Musiknød eller Spotifymenig. Den ene er ikke bedre end den anden, de er blot forskellige. Hvis du er sidste nævnte vil du tænke “who the fuck died???!”. Jeg tror jeg vil sige det sådan- den danske elektroniske scene har mistet sin mor. 91 år gammel. En hel undergrund af nørder og ravere har mistet hende den seje gamle. The Queen.
Det vil svare til den dag Dansk toppen mister Birthe Kjær. Det er bare trist…

Havde en gang æren af at høre en koncert og et interview med hende. Det var meget rørende og ærligt. Hun virkede så ydmyg og taknemmelig. Over at nogen fandt hendes værker smukke. For det var de. Måske ikke helt let fordøjelige hvis man ikke er vant til halv mærkelige elektroniske universer, men unikke og ja- smukke.

Jeg skrev en sætning ned som hun sagde, for den var helt fortryllende:

“Jeg ku høre stjernerne. De var meget høje og smukke, og de var mine!” Sagt med den fineste hæse lille stemme.

Og sådan synes jeg hendes musik lyder. som stjerner… Flyv godt Queen Else Marie Pade.

Og nu synes jeg ærlig talt du har været sulten nok 2016. Kan du evt lade være med at ta flere koryfæer, bare lige den næste måned? Det ville være rart. Tak. Piv.

Else_Marie_Pade_baandoptager

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There is a special place in Hell, for bloggers...