Reddet af mandags blues

Ja det lidt sjovt…

Det er lidt sjovt at jeg lægger det her op. For det er jo på en blog. En platform som virker gennem en skræm. Men jeg kunne ikke lade vær. Elsker Elektronista på 24/7. Denne her “Rotten på kokainpedalen” handler om at vi mister vores evne til at føle empati når vi er for meget foran en skræm. Hvordan vores eneste kærligheds kick bliver gennem skærmen og ikke vores nærmestes hud eller lyden af deres latter. Jeg kan total genkende det her. Hos mig selv og min omverden. Både den nære og den omgivne.

are-lost-in-the-world-like-me-17

Giffen er fra Moby.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reddet af mandags blues