Nu er 16 altså for grådigt.

Hvis jeg ikke var mig ville jeg være…

…Grimes. Ingen tvivl. Claire Elisa Boucher. Hun er så mega sej. Helt åben for sin egen kerativitet og lader den blomstre vildt og utæmmet. I denne her nye video, leger hun med elementer fra gamer livet, Michael Jackson’s “bad”, Nirvanas “smells like teenspirit”, cyperpunk/cypergoth (pænt vild stil btw) og elementer fra 90’er kitch og kult filmen “Blade”. Rollespil, amerikansk tegneserie stil og japansk animee florerer også. Det hele går op i en højere enhed, selvom man ikke lige forventede det med de ingredienser. Jeg havde glædet mig meget til den her video, fordi jeg synes det er det svedigste nummer på et album, som jeg ikke mener er lige så genialt som det forrige (Visions var fænomenalt!). Videoen er stylet og klippet helt perfekt og igen arbejer hun sammen med sin Bror Mac Boucher. De har tidligere stået for de mest gennemførte af hendes videoer.

grimes-kill-v-maim-still

Hun blir en så stor indflydelse på de næste mange års musik, tror jeg. Åh Hvor er hun sej.

Ja. total girl crush…

Men siden det ikke er sådan at jeg reelt er Grimes,
så har jeg det så fint med at være mig og ha hende i mine øre, når jeg vil.

(Btw hvis du er blevet inspireret af Grimes så er der støvler og tern og en leggins eller to at finde her
Brug koden: 335406 før den 24/1-2016.)

M.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er 16 altså for grådigt.