Fredag, Blur edition

Så blev det fredag. pt i skrivende stund (torsdag aften, ellers er jeg til prøve på DirtyDancing!!) vides der intet om Storbritanien blir eller forlader EU. Uden at blive for politisk, vil jeg sige at hvis de blir, så mener jeg den her sang er helt på sin plads!
Den er fra de før omtalte elskede 90´ere og jeg havde et kæmpe crush på musik geniet Damon Albarn. Vi er begge født den 23. Marts, så mit pre pubertære hjerte tænkte at jeg forstod hans musik og tekster bedre end nogen anden. Det vil jeg nu ik påstå længere… Og tiltrods for den her sang er blevet misbrugt til alt for mange fodbold kampe, så se lige bort fra det og bare skru op… Hvis den her ikke kan sætte gang i din fredag, så er der intet der vil.

damon2

God weekend og glædelig headbanging til alle på CopenHell!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags gif...