en genganger

Det måtte jo komme…

Da jeg i efteråret var oppe hos BloggersDelight og tale om hvordan de så det hvis jeg gav bloggen her et skud til, snakkede vi om børne ting. De mente det ville være super godt hvis jeg lagde lidt børne stof op, fordi det kan bloglæsere virkelig godt lide. Men jeg er jo super konservativ når det kommer til mit privat liv, fordi jeg ser mit virke som skuespiller ikke bliver gavnet af at jeg deler offentligt for meget ud af mig selv. Blandt andet derfor den her blog har været så super svær at finde sine egne ben at stå på… Og så, nårh ja, er jeg forholdsvis introvært og genert… Nå men det var slet ikke det det skulle handle om, det skulle handle om børn!

Og nu deler jeg altså noget jeg selv finder interessant i forhold til det at ha børn… opdragelse!
Jeg deler den her artikel, fordi jeg mener det er smadder vigtigt! Jeg er fan af børn skal have ansvar! Jeg tror det udvisker dovenskab og fremmer forståelse, både for forældren og barnet. Og så bliver det ikke så stort et chok at flytte hjemme fra, når man godt ved hvordan en vask skal sættes over…
Toddler boy helping bake in kitchen

Jeg vil dog personligt sige at jeg ville vente med de opgaver der involverer hunde. Det kommer ihvertfald an på hvilken hund- og hvilket barn man har. Og hvor godt opdraget hunden er. -Og hvor godt opdraget barnet er! Haha.

Feks synes jeg der skal være en smule disciplin omkring hundens måltider. Se feks den her (VIRKELIG elendigt dårligt filmede) video af en 4 årig der fodrer 6 pitbulls! Det er altså nogen virkelig godt opdragede hunde og et barn der har fulgt godt med i hvordan man skal gøre. Hvis man ved en smule om hunde og deres glæde for mad, kan man forestille sig en del scenarier der kunne være faldet anderledes ud end det her…

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en genganger