Stadig nytårs stenet?

årets første vegan video

Jeg vil gerne være veganer. Plejede at være den store kødspiser, men jeg kan sgu ikke få mig selv til det særligt ofte mere, sådan som kød betyder at man fucker både planeten, sig selv og dyrene op på. Ind imellem spiser jeg kød, men så er det økologisk eller vildt fanget. Og hvis du er veganer og læser det her, så må du helt sikkert synes jeg er vattet ikke at gå 100% vegan. Det forstår jeg godt. Men for mig er det en start at 80% af mine måltider er veganske.
Fra at 100% af mine måltider var inkluderet animalske fødevarer. Så de sidste 20% arbejder jeg på. Men her er ihvertfald en video til dig der læser der her og er som jeg var en gang. altså en carnivor. Jeg udfordrer dig til at se den her og ikke bare undre dig en lille bitte smule. Behøver jeg virkelig spise kød, eller andre animalske produkter 2- 3 gange om dagen??

a%cc%8arets1vegan

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig nytårs stenet?